Julkaisija

LoanScouterilla tiedämme, että lainamarkkinoiden tutkiminen voi olla vaikeaa, sekavaa ja aikaavievää.  

Tästä johtuen, olemme ottaneet tavoitteeksemme tehdä verkkolainamarkkinoista entistä läpinäkyvämpiä ja helppokäyttöisempiä asiakkaille, jotka etsivät parhaita mahdollisia lainaehtoja.

Koska haluamme edistää lainamarkkinoiden läpinäkyvyyttä, olemme myös velvollisia olemaan läpinäkyviä liiketoiminnassamme.

Alla kerromme sinulle…

  • Mikä on LoanScouter ja kuinka autamme asiakkaita löytämään parhaan lainan.
  • Kuinka LoanScouter rahoittaa toimintansa, samalla pitäen palvelun 100% maksuttomana.
  • Mitkä ovat LoanScouterin vastuut – ja mistä me emme ole vastuussa

Mitä LoanScouter tekee?

LoanScouter on verkossa toimiva vertailupalvelu, joka keskittyy henkilökohtaisiin rahoitusratkaisuihin. Pyrimme tarjoamaan kuluttajille parhaat rahoitustuotteet maailmanlaajuisesti.

LoanScouterin etusivulta näet lainalistan, johon olemme keränneet parhaat lainatarjoukset. Kaikki listan lainat sisältävät tiedot lainamäärästä, laina-ajasta, siirtoajasta, koroista ja muista lainakuluista.

Lisäksi olemme käyttäneet paljon aikaa suosituimpien lainoittajien arviointiin, jonka avulla näet mm. kunkin lainan etuja ja haittoja.

LoanScouterin ilmainen lainavertailu mahdollistaa monenlaisten lainojen nopean ja helpon vertailun.

Kuinka LoanScouter tekee liikevoittoa?

LoanScouterin vertailupalvelu on 100% maksuton ja ilman sitoumuksia. Tämä tarkoittaa, että sinulta ei peritä mitään ylimääräisiä kuluja, kun haet lainaa LoanScouterin kautta.

Toisin sanottuna, lainan hakeminen LoanScouterin kautta, ei ole yhtään kalliimpaa kuin suoraa lainoittajan verkkosivuilta haettuna.

Tämä voi herättää kysymyksen kuinka rahoitamme toimintamme. LoanScouter on mainosyhteistyössä eräiden lainalistassamme esiintyvien lainoittajien kanssa. Tarkemmin sanottuna LoanScouter kerää tuottoa affiliate-markkinoinnin avulla.

Affiliate-markkinointi

Affiliate-markkinoinnissa julkaisija (tässä tapauksessa LoanScouter) saa välityspalkkion mainostamalla jonkin toisen yrityksen tuotetta tai palvelua (tässä tapauksessa yhteistyössä kanssamme toimivat lainoittajat). Kun asiakas tekee halutun toiminnon, kuten hakee lainaa yhdeltä lainantarjoajista, kyseessä oleva lainoittaja maksaa välityspalkkion julkaisijalle (LoanScouter).

Tämä tarkoittaa, että lainalistan lainoittajat maksavat meille lähetemaksun heille ohjatuista asiakkaista. Joten, kun siirryt lainanhakulomakkeeseen sivustomme kautta, saatamme saada korvauksen lähetetystä ja hyväksytystä lainahakemuksesta.

Saat paremman käsityksen affiliate-markkinoinnista alla olevan haivainnekuvan avulla.

Kuinka affiliate markkinointi toimii

LoanScouterin vastuut

Lainalistamme lainojen tiedot

Me LoanScouterilla päivitämme jatkuvasti lainatarjontaamme uusilla lainoilla ja viimeisimmillä lainaehdoilla, varmistaaksemme kattavat ja ajantasaiset tiedot. Pidätämme kuitenkin oikeudet eroavaisuuksiin tiedoissa, jotka lainantarjoaja on muuttanut ilmoittamatta siitä meille. Tällaisessa tapauksessa lainantarjoajan sivuilla esitetyt tiedot ovat aina voimassaolevia. Voit olla yhteydessä suoraan lainantarjoajaan saadaksesi oikeaa ja ajantasaista tietoa.

Sopimukset

LoanScouter ei ole osapuolena lainoittajan ja lainaajan välisissä sopimuksissa. Täten LoanScouter ei missään tapauksessa ole vastuullinen osapuoli sopimusten sisältöön tai sopimusrikkomuksiin liittyvissä asioissa, riippumatta mikä osapuoli on rikkonut sopimusehtoja. Lue alla olevat tiedot.

Lainoittajan ja lainaajan väliset ristiriidat

LoanScouter ei ole mukana lainoittajan ja lainaajan välisissä sopimuksissa, eikä LoanScouteria täten voida pitää vastuullisena mistään aiheutuneesta ristiriidasta. Kaikki tähän liittyvät kysymykset ja valitukset, tulisi ohjata suoraa kyseessä olevalle lainantarjoajalle.

Vastuullinen lainoittaminen ja lainaaminen

Olemme vahvoja vastuullisen lainoittamisen ja lainaamisen puolestapuhujia. Itseasiassa, näemme tämän tiedon välittämisen asiakkaillemme yhtenä tärkeimmistä tehtävistämme. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla hakea lainaa vastuullisesti. Vastuullinen lainaaminen ei tarkoita, ettetkö voisi saada lainaa vähätuloisena; se tarkoittaa, että laina on mitoitettava talouteesi sopivaksi.

Henkilökohtaisten tietojen käsittely

LoanScouterilla otamme käyttäjätietojesi käsittelyn erittäin vakavasti, joten voit olla varma, että toimimme henkilötietojen käsittelyä koskevien säännösten ja lakien mukaisesti. LoanScouter kerää vain tarvittavia ja välttämättömiä henkilökohtaisia tietoja ja käyttää niitä vain määriteltyihin tarkoituksiin. Asiakkaan henkilökohtaiset tiedot ovat vain meidän käytettävissämme, eikä niitä missään tapauksessa välitetä kolmansille osapuolille. Voit lukea lisää kuinka varmistamme käyttäjätietojen reilun ja läpinäkyvän käsittelun tietosuojaselosteestamme.

Andreas Linde
kirjoittanut
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
LoanScouter » Tietoa meistä » Julkaisija

Viimeisimmät uutiset