Zmarta arvostelu

Zmarta tarjoaa maksutonta lainojen sekä sähkösopimusten vertailupalvelua. Zmarta on osa Zmarta Groupia, johon kuuluu useita eri rahoitusalan yksiköitä. Zmarta pyrkii toiminnallaan raha-asioiden helppoon hoitamiseen. He auttavat tekemään fiksuja valintoja, joiden avulla kuluttaja voi parantaa taloudellista tilannettaan. Zmartan tavoitteena on löytää helposti ja maksutta kuluttajan tilanteeseen sopivin laina.
Haluaisitko tietää mitä muut ovat mieltä Zmartan palveluista? Lue seuraava Zmarta arvostelu ja näe mitä muut asiakkaat ovat olleet mieltä lainojen vertailusta heidän kauttaan. Unohtamatta tietenkään vertailun hyötyjä.

7
Asiakaspalvelu
7
Käsittelyaika
5
Hinta
8
Lisäedut
5
Käyttäjäkokemus
10

Zmarta tuotteet

130 on valinnut tämän viimeisten 31 päivän aikana
7.3
Arvostelu
Lainamäärä 1 000 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Tod. vuosikorko 4.99 – 38 %
Siirtoaika Maanantai 08:00
 • Hae muutamalla askeleella
 • Lainaa 60 000 € asti
 • Löydä suosikkilainasi
Esimerkki: Lainamäärä: 15 000 € | Takaisinmaksuaika: 6 vuotta | Todellinen vuosikorko: 9,38 % | Kuukausierä: 270 € | Lisämaksut: 0 € | Takaisinmaksun kokonaismäärä: 19 468 € | Lainan kokonaiskustannukset: 4 468 € | Todellinen vuosikorko: Minimi 4,50 % – Maksimi 38,0 %. | Takaisinmaksun vähimmäis- ja enimmäisaika 1 – 15 vuotta | Korkein vuosikorko: Maksimi 38,0 %. (Mainonta)

Zmarta

Yrityksen historia ulottuu jo parinkymmenen vuoden taakse, jolloin yritys lanseerasi ensimmäisen toimipisteensä Ruotsiin. Zmartan erityisalaa on lainojen vertailu sekä kilpailuttaminen, luoden asiakkaalle “maailman, jossa kukaan ei maksa penniäkään liikaa”.

Kuluttajat ovat selvästi asiakasarvioiden mukaan olleet tyytyväisiä Zmartan palveluihin, joten sloganissa saattaakin olla jotain perää. Käyttäjäarvioissa Zmartan palveluilla on jopa 4.6 tähteä.

Etusivuilla Zmartan lainalaskurin avulla pääsee tarkistamaan mahdollisen lainan kulut sekä korkotason. Joten olipa hakusessa sitten luotto, lainaa joko kuluttajille tai yrityksille tai uusi sähkösopimus, Zmarta tekee vertailun puolestasi ja voit saada lainaa heti.

Hakemukset lähetetään suurimmille tarjoajille, joista löytyy niin pankkeja kuin rahoituslaitoksia ja tunnettuja sähköyhtiöitä. Zmartan vertailun käyttö on täysin ilmaista kuluttajalle, eikä se sido mihinkään. Usein tarjous onkin saatuna jo saman päivän aikana.

Niin kuin jokaisella luotettavalla vertailusivustolla kuuluukin olla, Zmartan etusivuilta löytyy pääsy Oma tili-sivuille. Kirjautumalla sisään, kaikki tapahtumasi nähdään yhdestä paikasta; avoimet sopimukset, haetut lainat tai sähkösopimukset sekä päätökset.

Nykyisen lainsäädännön mukaan nettilainoja myönnetään ainoastaan kello 7-23 välisenä aikana, muutoin lainojen vertailu Zmartan kautta on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa!

Arvioiden yhteenveto

Zmarta on periaatteessa auki ympäri vuorokauden! Oma tili-sivujen kautta lainoja tai sopimuksia pääsee hallitsemaan myös silloinkin, kun asiakaspalvelu on kiinni. Asiakaspalvelu vastaa joustavasti sähköpostitse sekä puhelimitse asiakkaiden kyselyihin arkena.

Kuluttaja-arvioissa Zmarta arvostelu on saanut kerättyä jopa 4.6 tähteä viidestä. Siihen on varmasti syynsä, sillä vertailun käyttö on ilmaista eikä se ole sitova. Siitä huolimatta käytössäsi on neuvova asiakaspalvelu ja kattava tietopaketti lainoista sekä pääsy useimpien lainaa myöntävien sekä sitä tarjoavien yritysten tarjouksiin.


Asiakaspalvelu

7

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin maanantaista torstaihin kello 8-18 välillä (perjantaisin klo 17 asti), joko puhelimitse tai sähköpostitse. Yksi tähti lähtee siitä, ettei Zmarta tarjoa chattia, joka nykyään löytyy melkeinpä jokaiselta sivustolta. Oma tili-osiolle kirjautumalla moni asia onnistuu myös omin neuvoin, jos asiakaspalvelussa on ruuhkaa.


Hinta

8

Palvelun käyttö on kuluttajalle ilmaista. Lisäksi Zmarta arvostelu ei koskaan solmi sopimusta puolestasi tai velvoita sitoutumaan tarjouksiinsa. Yhteistyökumppaneita on jo yli 20 kappaletta, joten vertailemalla voi edullinen laina löytyä hetkessä. Zmarta arvostelu kaavoittaa lainantarpeen taloudellisen tilanteen perusteella, johon vaikuttaa aina hakijan luottokelpoisuus. Näin ollen Zmarta ei koskaan tarjoa lainoja, jotka eivät olisi hakijan elämäntilanteeseen sopivia.


Käyttäjäkokemus

10

Vertailu tapahtuu netin kautta. Asiakaspalvelu neuvoo myös puhelimitse, mutta netin kautta vertailu ja haku tapahtuu jopa kätevämmin. Lainavertailu on samalla luottohakemus, johon usein vaaditaan toinen henkilö takaajaksi. Näin ollen lainan haku ei välttämättä olekaan niin nopeaa ja kätevää, jos sellainen puuttuu. Miinusta myös chatin puuttumisesta, joka nopeuttaisi yhteydenottoa.


Käsittelyaika

5

Sähköinen hakemus käsitellään Zmartan aukioloaikoina välittömästi. Jos hakemuksen tiedoissa ei ole puutteita ja siihen on osoitettu lainan takaaja, saa asiakas usein ensimmäiset lainatarjoukset jo parin tunnin sisään. Koska Zmarta vertailuttaa ainoastaan lainat, ei heidän kauttaan saa tietää tarkkoja lainojen käsittelyaikoja. Nämä riippuvat aina lainaa myöntävästä tahosta


Lisäedut

5

Koska Zmarta ainoastaan vertailee ja välittää sopimuksia, ei sillä ole tarjota kuluttajille lisäetuja, kuten bonuksia tai tarjouksia. Lainoja voidaan myöntää lain mukaan kello 7 alkaen, joten selkeä lisäetu on se, että Zmartan kautta pääsee asioimaan jo kello 8. Näin ollen hakemus voidaan lähettää heti aamusta ja rahat voivat parhaimmassa tapauksessa tulla käyttöön jopa saman päivän aikana.


Zmarta Lainalaskuri
1 000 € 60 000 €
12 kuukautta 180 kuukautta
4.99 % 38 %

Kuukausierä

Kokonaiskulut

Maksettava takaisin


Zmarta laina

Zmarta

Lainamäärä 1 000 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Korko 4.9 – 20 %
Tod. vuosikorko 4.99 – 38 %
Ikä 20 vuotta
Vuositulot 0 €

Hyödyt

 • Ilmainen palvelu. Ei piilokuluja.
 • yli 20 eri yhteistyökumppania 
 • Hakemus kätevästi nettilomakkeen kautta
 • Lainaa voi hakea myös postitse

Haitat

 • Hakemusten käsittelyajoille ei kerrota tarkkoja aikoja
 • Ei selkeitä ohjeistuksia lainojen koroista
 • Jos lainaa ei ota, saattaa pankkien tai sähköyritysten mainosviestit seurata perässä

Asiakaspalvelu

7

Zmartan asiakaspalvelu on suppeampi verrattuna konsernin muihin yrityksiin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että se olisi huonompi, sillä asiakaskokemusten mukaan vastauksen Zmartalta saa jo muutaman tunnin sisään.

Asiakaspalvelu on avoinna yrityksen aukioloaikoina jopa kello 18 asti, sekä puhelimitse että sähköpostin kautta. Lainan hakuun liittyviä asioita voidaan hoitaa myös Omatili-sivujen kautta. Useimmiten esimerkiksi lainahakemuksen hallinnointi ja jopa peruutus voidaan tehdä suoraan omien sivujen kautta.

Moni kuluttaja-arvio onkin maininnut, että tarjouspyynnön tekemisen jälkeen, Zmartan palveluneuvojat ovat soittaneet varmistaakseen hakemuksen kohdat. Näin ollen epäselvyydet saadaan hoidettua heti alkuun ja asiakas voi rauhallisin mielin odottaa tarjouksia

Yrityksen tiedot

YritysZmarta Suomi
OsoiteKaivokatu 8, 00100 Helsinki
Sähköpostiosoiteinfo@zmarta.fi
Puhelinnumero09 4241 4444

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai08:00 – 18:00
Tiistai08:00 – 18:00
Keskiviikko08:00 – 18:00
Torstai08:00 – 18:00
Perjantai08:00 – 17:00
Lauantai
Sunnuntai

Hinta

8

Zmartan käyttö on täysin ilmaista. Zmartan tehtävänä on vertailla lainoja ja saattaa yhteen lainaa hakeva kuluttaja ja sitä myöntävä yritys, joten kuluttaja voi tehdä huomattavaa säästöä kilpailuttamalla sekä lainansa, että luoton ja sähkösopimuksensa.

Zmartan työkaluista asiakaspalvelu, tietopankki sekä lainalaskuri ovat kaikki asiakkaiden käytettävissä verkkosivujen kautta. Lainavertailu tunnetusti auttaa vähentämään kuluja, joten saatat säästää jopa satoja euroja vuodessa vertailuttamalla lainantarjoajien sekä sähköyritysten tuotteet. Hyvä on kuitenkin huomioida, ettei Zmarta arvostelu voi antaa täysin tarkkoja arvioita esimerkiksi koroista tai lainan kuluista. Lopulliset tiedot tulevat aina lainaa myöntävältä yritykseltä.


Lainanhaun vaatimukset

 • Vähintään 20-vuotias
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Luottokelpoisuus ilman maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomalainen pankkitili ja verkkopankki

Käyttäjäkokemus

10

Zmartan käyttö on hyvin yksinkertaista. Etusivulla eteesi aukeaa lainalaskuri, josta suunnitellun lainan korot, kulut sekä takaisinmaksuaika voidaan tarkistaa maksutta. Lainahakemus on samalla sopimus. Sen voi allekirjoittaa omien Omatili-sivujen kautta tai jättää täysin huomioimatta, jos et löytänyt etsimääsi tarjousta.

Zmartan kautta lainaa netistä voi saada jopa saman päivän aikana. Jos asiakaspalvelu on suljettuna, löytyy Zmartan nettisivuilta käytännössä kaikki mihin tarvitset vastauksen kattavan usein kysytyt kysymykset-osion sekä tietopankin avulla.

Yritys onkin saanut kehuja kuluttajien asiakaspalautteissa sen avuliaasta asiakaspalvelustaan, jonka avulla moni on saanut taloudellisen tilanteen järjestykseen, esimerkiksi järjestelylainan avulla. Zmartan tiimi pyrkii aktiivisesti löytämään tilanteeseesi sopivan lainan tai sähkösopimuksen, eikä koskaan tule tarjoamaan sellaista ratkaisua, mikä ei olisi taloudelliseen tilanteeseesi sopiva vaihtoehto.


Käsittelyaika

5

Lainojen sekä sähkösopimusten käsittelyajat riippuvat hyvinkin paljon valitusta pankista tai rahoituslaitoksesta. Hakuprosessissa vaikuttavat monet tekniset tekijät sekä hakijan antamat tiedot. Siksi Zmarta arvostelu ei pysty kertomaan tarkkaa vertailuun kuluvaa käsittelyaikaa. Zmarta on avoinna arkisin jopa kello 8-18 välillä, joten edellisen illan tai yön hakemusten voidaan taata käsiteltävän seuraavan päivän aikana.

Suomen lain mukaan esimerkiksi pienlainaa myönnetään ja pannaan maksuun ainoastaan kello 7- 23 välisenä aikana. Jos rahan tarve on akuutti, ei prosessia kannata pitkittää, sillä muina aikoina ainoastaan laskurin käyttö sekä hakemuksen teko on mahdollista. Harvempi pankki myöskään on auki viikonloppuisin, joten suuremmat lainat myönnetään usein arkena. Viikonloppuisin myönnettävät lainat ovat usein joko pikavippejä tai pieniä kulutusluottoja.

Zmarta on pyrkinyt tekemään hakemisesta hyvin nopeaa ja selkeää verkkosivujensa kautta. Moni asiakkaista onkin arvioinut Zmartan korkein pistein juurikin heidän nopeutensa takia. Lisäksi asiakkaat ovat saaneet tarkasteltavaksi lainatarjouksia jopa muutaman tunnin sisään.


Lisäedut

5

Koska Zmarta on lainoja kilpailuttava sekä niitä välittävä yritys, he eivät voi vaikuttaa lainojen ehtoihin. Näin ollen Zmarta ei myöskään voi tarjota lainaehtoihin lisäetuja, kuten esimerkiksi bonuksia tai joustavia lainan takaisinmaksuaikoja sekä korotonta maksuaikaa. Koska vertailu tehdään aina lainanhakijan hakemukseen perustuen, henkilön tilanteeseen sopivat laina- sekä sähkötarjoukset mahdollistavat tuntuvat säästöt palvelun kokonaishinnasta.
Kilpailuttaminen on aina järkevää. Huomattava lisäetu syntyy jo siis pelkästään siitä, että Zmarta lähettää asiakkaan hakemuksen yli 20 eri lainaa tai sähköä tarjoavalle yritykselle. Näin ollen täysin sama lainatuote voidaan vertailuttaa eri toimijoilla, joiden hinnoissa voi hyvinkin olla eroa jopa satoja euroja. Kilpailuta lainasi siis jo heti tänään!


Zmarta: Yhteenveto

Kuluttajana voi olla haastavaa pysyä perässä rahoitusalan tuotteista. Siksi lainojen kilpailuttaminen on ainoastaan järkevää. Vertailuttamalla eri tarjoajien tuotteet voit olla varma lainasi oikeasta hinnasta. Zmarta arvostelun käyttö on kaiken lisäksi veloituksetonta, ilman sitoutumispakkoa.

Zmartan kautta lainasi sekä sähkösopimuksesi kilpailutetaan monella eri yrityksellä. Osa lainanmyöntäjistä maksaa lainarahat tilille jopa samana pankkipäivänä. Kun lainatarjous hyväksytään ja sopimus allekirjoitetaan, siirtyy vastuu lainantarjoajalle, eli pankille tai rahoituslaitokselle. Zmarta ei myöskään valitse lainaa kuluttajan puolesta vaan asiakkaalla on aina täysi vapaus tarkastella saamiaan tarjouksia ja niiden ehtoja ennen päätöksen tekoa. Lopuksi Zmarta on saanut asiakaspalautteiden mukaan erinomaisia arvosanoja erityisesti nopeista käsittelyajoista sekä asiantuntevasta palvelusta.

Asiakkaiden arvostelut Trustpilotissa

Katso uusimmat saatavilla olevat Trustpilot-arvostelut: Zmarta

Arvostelut: 1000 • Hyvä
TrustScore: 4.5 4.6
5 1-tähti
68%
4 1-tähti
27%
3 1-tähti
3%
2 1-tähti
1%
1 2-tähteä
1%
J
Jari 4 Arvostelut
TrustScore: 4

Homman selkeys ja joustavuus

Homman selkeys ja joustavuus

SA
Stavros Aleksanteri Coutentaci 1 Arvostelu
TrustScore: 5

Sujuva palvelu

Sujuva palvelu

M
Mira 1 Arvostelu
TrustScore: 5

Lainojen kilpailuttaminen oli helppoa

Lainojen kilpailuttaminen oli helppoa, selkeää ja nopeaa.

LoanScouter » Lainapalvelut » Zmarta arvostelu

Viimeisimmät uutiset