Resurs Bank arvostelu

Resurs Bank konserni on koko Pohjoismaissa toimiva maksu- ja rahoitusratkaisuja tarjoava pankki niin kuluttajille kuin yrityksille. Resurs Bank on aloittanut toimintansa jo vuonna 1977, tarjoten laajan valikoiman erilaisia rahoitusratkaisuja aina isommista lainoista kulutusluottoihin ja yrityslainoihin.
Resurs Bank on toiminut pankkitoimiluvan alaisuudessa jo vuodesta 2001 lähtien. Heidän kauttaan kuluttajat sekä vähittäiskaupan yhteistyökumppanit voivat hakea osamaksua, kulutusluottoa, luottokortin sekä vakuutuksia. Lue seuraava Resurs Bank arvostelu ja katso mitä muut asiakkaat ovat olleet mieltä Resurs Bankin palveluista.

8
Asiakaspalvelu
6
Käsittelyaika
8
Hinta
8
Lisäedut
10
Käyttäjäkokemus
8

Resurs Bank tuotteet

Uusi tuot
8.3
Arvostelu
Lainamäärä 1 000 – 50 000 €
Laina-aika 12 – 144 kuukautta
Tod. vuosikorko 6.9 – 17.81 %
Siirtoaika Maanantai 08:00
 • Lainaa jopa 50 000 €
 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Rahaa tilillesi noin 3 pankkipäivän kuluessa
Esimerkki: Lainamäärä: 20 000 €. Takaisinmaksuaika: 10 vuotta. Nominell rente: 13,45 %. Todellinen vuosikorko: 15,46 %. Todellinen vuosikorko minimi: 6,90 %. Todellinen vuosikorko maksimi: 17,81 %. Perustamismaksu: 0 € Kuukausittainen tilinhoitomaksu: 0,28 %, mutta kuitenkin enintään 12,50 € kuukaudessa. Kuukausierä: 318,95 €. Kokonaiskustannukset: 18 261 €. Takaisinmaksun kokonaismäärä: 38 261 €. (Mainonta)

Resurs Bank

Resurs Bankin kautta sekä kuluttaja että yritysasiakas voi löytää ratkaisuja rahoitukseen liittyen. Rahoitusratkaisujensa lisäksi he myöntävät myös vakuutuksia.

Resurs Bank tarjoaa lainaa isompiinkin tarpeisiin ja edullisilla koroilla. Asiakasarvosteluissa Resurs Bank on saanut jopa 4.1. tähden arvioita hakemusten nopean käsittelyn sekä toiminnan luotettavuuden ansiosta.

Lainaa Resurs Bank voi myöntää muutamassa työpäivässä. Tarkempia käsittelyaikoja ei kerrota, sillä se riippuu täysin haetusta lainasta sekä hakijan tilanteesta. On hyvä huomioida, että osa rahoituslaitoksista myöntää lainaa jopa saman päivän aikana. 

Lainaa haetaan kätevästi verkossa ja lainahakemus hyväksytään yleensä heti. Jos pääsyä verkkopankkiin ei ole eikä sen takia verkossa tehtävä lainahakemus ole saatavilla, Resurs Bankin asiakaspalvelun kautta voidaan pyytää hakemus myös kotiosoitteeseen. Tällöin on varauduttava pidempiin käsittelyaikoihin.
Positiivista on Resurs Bankin selkeästi esitetyt lainan korot ja kulut. Resurs Bank on lainan virallinen myöntäjä, joten esimerkiksi korot ja kulut ovat järjesteltävissä taloudellisen tilanteesi mukaan, esimerkiksi järjestelylainan avuin. Lainan ehtoihin voidaan myös lisätä maksuvakuutus, joka takaa kaikki tilanteet työttömyydestä tai sairastumisesta johtuen, jopa 12 kuukauden ajan.

Arvioiden yhteenveto

Resurs Bank arvostelu on saanut asiakasarvosteluissa jopa 4.1 tähteä. Yhden tähden se on menettänyt asiakaspalvelun suppeiden aukioloaikojen vuoksi. Sähköpostia yrityksen asiakaspalveluun ei ole, mutta live-chat on apuna arkisin klo 9-15 välillä. Lisäksi Resurs Bankin sivustolta löytyvä kattava usein kysytyt kysymykset -osio sekä tietopankki vastaavat yleisimpiin kysymyksiin.

Hintaa palvelun käytölle muodostuu tasan nolla. Lainasta koituvat kuukausikulut ovat myös kohtuulliset. Usein lainan tai tilin avaaminen on asiakkaalle maksullista, mutta Resurs Bank on halunnut tarjota sen ilman veloitusta.


Asiakaspalvelu

6

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin puhelimitse (ma klo 11-17, ti-pe 10-17) ja live-chatin (9-15) välityksellä. Asiakasarvosteluissa Resurs Bank on kerännyt hieman kahtia jakautunutta palautetta. Positiivista palautetta on saatu sekä nopeista käsittelyajoista että helposta lainanhausta. Toisaalta muutama piste on lähtenyt siitä, että asiakaspalveluun on ollut vaikeaa saada yhteyttä juuri suppeiden aukioloaikojen vuoksi.


Hinta

8

Resurs Bankin tarjoama palvelu on täysin maksutonta. Siitä huolimatta lainanhaku ei sido kuluttajaa missään vaiheessa. Resurs Bankin lainavertailun kautta muiden tarjoajien lainoja tai vakuutuksia ei pääse näkemään, joten yksi piste tipahtaa siitä, että lainojen vertailu jää täysin asiakkaan vastuulle. Koska kilpailuttaminen todistetusti tekee säästöä, tässä tilanteessa kuluttaja on täysin yhden pankin lainatarjouksen armoilla.


Käyttäjäkokemus

8

Pienlainan tarpeen ja määrän arviointi tapahtuu kätevästi Resurs Bankin lainalaskurin avulla. Livechat on myös saatavilla aina arkisin kello 9-15 välillä, josta asiakaspalvelijan puheille saattaa päästä nopeastikin. Verkkosivustot ovat selkeät käyttää, ja esimerkiksi lainojen kulut ja korot ovat aina selkeästi esitettynä eikä pieniä sopimustekstejä tarvitse lukea tihrustellen.


Käsittelyaika

8

Sähköinen hakemus käsitellään Resurs Bankin aukioloaikoina melkeinpä välittömästi. Resurs Bank arvostelu onkin tämän vuoksi kerännyt kovin paljon positiivista palautetta. Kehotammekin siis tarkkuuteen lainanhaussa tai vähittäiskauppojen kautta laadittujen luottosopimusten allekirjoittamisessa, sillä asiakkaat eivät ole palautteiden mukaan aina saaneet tavoitettua asiakaspalvelua esimerkiksi sopimusten päättämisestä.


Lisäedut

10

Resurs Bank on lainoja myöntävä taho, joten lainaan liittyvistä kuluista sekä koroista on aina mahdollista neuvotella. Valmistelemalla hakemus huolellisesti, erityisesti takaajan kanssa, voi lisäetujen saamista helpottaa huomattavasti. Resurs Bankin kautta voi myös hakea luottokorttia (jolla voi ansaita bonuksia ostoksista) tai vakuutuksia, esimerkiksi ilmaista matkavakuutusta.


Resurs Bank Lainalaskuri
1 000 € 50 000 €
12 kuukautta 144 kuukautta
6.9 % 17.81 %

Kuukausierä

Kokonaiskulut

Maksettava takaisin


Resurs Bank laina

Resurs Bank

Lainamäärä 1 000 – 50 000 €
Laina-aika 12 – 144 kuukautta
Tod. vuosikorko 6.9 – 17.81 %
Ikä 24 vuotta

Hyödyt

 • Ilmainen käyttää. Ei piilokuluja.
 • Lainaa voi hakea myös postitse
 • Korot, kulut ja edut selkeästi esillä

Haitat

 • Asiakaspalvelu niukasti tavoitettavissa
 • Vähittäiskauppojen kautta tehdyt luottosopimukset hankala lopettaa
 • Live-chat käytettävissä ainoastaan verkkopankkitunnuksien kautta


Asiakaspalvelu

6

Resurs Bankin asiakaspalvelu on selkeästi saanut arvosteluissa matalia pisteitä, jopa yhdellä tähdellä varusteltuna. Asiakkaat eivät ole saaneet asioitaan hoidettua ajoissa, esimerkiksi sopimukseen liittyen tai muutoin epäselvissä tilanteissa. 

Live-chat palvelee arkisin klo 9-15 ja puhelinpalvelu on avoinna yrityksen aukioloaikoina, arkisin kello 17 asti. Sähköpostipalvelua ei ole käytössä.

Omatili-sivujen kautta voidaan myös hoitaa lainanhakuun liittyviä asioita, jos asiakaspalvelu ei ole juuri saatavilla. Useimmiten esimerkiksi lainahakemus ja sen hallinnointi tai jopa peruutus voidaan tehdä suoraan omien sivujen kautta.

Asiakaspalvelun chat on käytettävissä ainoastaan, jos asiakas on kirjautunut verkkopankkitunnistautumisen kautta omille sivuilleen. Näin ollen henkilöt, joilla kyseisiä tunnuksia ei ole, saavat yhteyden ainoastaan hyvin ruuhkautuneen puhelinpalvelun kautta.

Yrityksen tiedot

YritysResurs Bank AB
OsoitePL 3900 00002 Helsinki
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero09 622 4308

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai11:00 – 17:00
Tiistai10:00 – 17:00
Keskiviikko10:00 – 17:00
Torstai10:00 – 17:00
Perjantai10:00 – 17:00
Lauantai
Sunnuntai

Hinta

8

Resurs Bankin palvelu on kuluttajalle aina ilmainen. Lainan, luoton ja vakuutusten kulut riippuvat täysin henkilön lainan tarpeesta, taloudellisesta tilanteesta sekä luottoluokituksesta. Lisäksi tili- ja korttiluottoja sekä yksityislainoja koskee omat vuosittain päivittyvät ehdot.

Todellinen vuosikorko määräytyy aina otetun lainan mukaan. Korot vaihtelevat 6,95 % – 20,00 % välillä. Mitä kauemmin lainaa maksaa, sitä pienemmät usein kuukausierätkin ovat, mutta toisaalta lainan kustannukset nousevat pidemmällä aikavälillä. Resurs Bankin kautta takaisinmaksuaikaa voi kuitenkin säätää jopa 1-12 vuoden välillä. 

Lainan kuukausikulut ovat aina enintään 12,50 euroa kuukaudessa. Hyvä on myös huomioida, että Suomessa on astunut voimaan laki kuluttajaluottojen korkokatosta vuonna 2019. Näin ollen luoton korko ei koskaan voi ylittää 20 prosentilla.


Lainanhaun vaatimukset

 • Vähintään 24-vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset työ- tai eläketulot (vaaditut minimitulot vaihtelevat lainan määrän mukaan)

Käyttäjäkokemus

8

Resurs Bankin käyttö on hyvin yksinkertaista. Kolmella klikkauksella lainanhaku voidaan saattaa jo päätökseen. Tätä ennen kertalainan mahdolliset korot sekä kulut voidaan arvioida lainalaskurin kautta. Periaatteessa lainahakemuksen tekemisestä ei ole haittaa, sillä se ei sido kuluttajaa missään vaiheessa, ja vastauksen voi saada usein jo muutamien tuntien kuluessa. 

Jos asiakaspalvelu ei ole tavoitettavissa tai on kiinni, löytyy Resurs Bankin nettisivuilta käytännössä kaikki, mihin tarvitset vastauksen. Heillä on kattava usein kysytyt kysymykset-osio sekä tietopankki. Omatili-sivujen kautta voidaan myös hoitaa melkeinpä kaikki lainoihin liittyvät asiat.

Hyvä on myös huomioida, että yhä useampi rahoitusalan yritys ei tarjoa suoranaisesti kivijalkaliikkeessä asiakaspalvelua, vaan palvelu on täysin automatisoitu tarjouksen antamisesta aina lainan myöntämiseen saakka.


Käsittelyaika

8

Lainojen, luottokorttien sekä vakuutusten käsittelyajat riippuvat aina haetusta tuotteesta sekä hakijan tilanteesta. Hakuprosessiin vaikuttaa usea eri tekijä sekä erityisesti hakijan taloudellinen tilanne. Asiakaspalautteiden mukaan Resurs Bank arvostelu onkin saanut juuri kiitosta sen nopeista käsittelyajoista. Usein tarjous on tullut jo saman työpäivän aikana ja laina maksettu tilille muutaman työpäivän sisään.

Usein lainaa netistä on kaikista nopein keino saada rahat käyttöön muutaman työpäivän kuluessa. Tarjous ja sopimuspaperit voidaan lähettää myös postitse, jos ei omista verkkopankkitunnuksia. Siinä tapauksessa kannattaa varautua siihen, että prosessissa saattaa kulua noin viikko tai enemmän.

Suomen lain mukaan lainaa voidaan myöntää ja panna maksuun ainoastaan kello 7 ja 23 välisenä aikana. Lisäksi Resurs Bank ei ole avoinna viikonloppuisin, joten lainojen myöntäminen jää arkipäiville.


Lisäedut

10

Resurs Bank on aina lainan lopullinen myöntäjä, joten lainoihin on mahdollista neuvotella joustavia takaisinmaksuaikoja, korkoja ja muita etuja. Nämä ovat aina asiakas- sekä tuotekohtaisia. Suosittelemme aina kilpailuttamaan lainat, sillä se on ainoa tapa hankkia säästöä. Apuna on myös Resurs Bankin kattava lainalaskuri, jonka avulla lainan mahdollisia kuluja ja korkoja voi arvioida.

Resurs Bankilta voi hakea luottokorttia, jossa on mahdollisuus kuluttomiin ja korottomiin takaisinmaksuaikoihin. Se on myös mahdollista liittää Google tai Apple Payhin. Lisäksi Resurs Bankilla on lukuisia vähittäiskaupan yhteistyökumppaneita, joiden kautta voi hakea luottoa tapaamalla palveluneuvojan.

Maksuturva takaa lainasta koituvien kulujen maksun aina 12 kuukauden verran. Lisäksi luottokortin omistajat saavat bonuksia ostoistaan ja oikeuden ilmaiseen matkavakuutukseen.


Resurs Bank: Yhteenveto

Resurs Bank arvostelun heikko lenkki on selkeästi sen asiakaspalvelun niukkuus. Jos asiakkaalla ei ole pääsyä verkkopankkitunnistautumisen kautta omille sivuille, jää ainoaksi yhteydenottokanavaksi puhelinpalvelu, joka on asiakasarvioiden mukaan usein hyvin ruuhkautunut.

Resurs Bank selkeästi pyrkii ohjaamaan kuluttajia omatoimisuuteen, sillä lainanhaku sekä muut toiminnot ovat keskitetty verkkoon oma tili-sivujen kautta hoidettavaksi. Resurs Bank on kuitenkin saanut kiitosta sen nopeista käsittelyajoista ja joustavista lainan maksuajoista. Lisäksi asiakkuuden myötä tulevat kattavat lisäedut ovat hyvin varteenotettavia vaihtoehtoja.

Resurs Bank tarjoaa lainoja hyvin kilpailukykyisillä kuluilla ja koroilla, ja lisäksi lainahakemus ei ole koskaan sitova, joten tarjouksen saapuessa sen ehdot ja mahdolliset kulut voidaan tarkistaa ennen päätöksen tekoa.

Asiakkaiden arvostelut Trustpilotissa

Katso uusimmat saatavilla olevat Trustpilot-arvostelut: Resurs Bank

Arvostelut: 263 • Hyvä
TrustScore: 4.5 4.3
5 1-tähti
75%
4 1-tähti
13%
3 1-tähti
2%
2 1-tähti
2%
1 2-tähteä
8%
A
AnnVi 2 Arvostelut
TrustScore: 4

Helppoa hakea luottoa

Luoton hakeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti.

L
Leila 13 Arvostelut
TrustScore: 2

Laskutuksen huonot vaihtoehdot

Tilirahoituksen laskutuksessa ei ole vaihtoehtona sähköposti- tai e-lasku, onpa surkeaa. Täysin turhaa paperimoskaa ne paperilaskut, ja niitähän ei sitten saa edes estettyä kuin ehkä surkeaakin surkeammalla Kivralla. Enpä järin voi suositella jo tuon takia. Paperilasku on jotain kasaria, ei tätä päivää, eikä turhien appsienkaan pakkolataus ole tätä päivää.

SS
Sirpa Seppälä 3 Arvostelut
TrustScore: 5

Sujuva ja nopea toiminta

Sujuva ja nopea toiminta. Rahat tuli muutamassa tunnissa tilille

LoanScouter » Lainapalvelut » Resurs Bank arvostelu

Viimeisimmät uutiset