Lainalaskuri yhdistelylainalle

Lainalaskuri yhdistelylainalle auttaa laskemaan, kuinka paljon voit säästää lainat yhdistämällä. Lainojen yhdistäminen pienentää usein lainakuluja, mutta tarkat säästöt voit laskea laskurilla. Voit myös vertailla eri yhdistelylainojen korkoja ja laina-aikoja, ja katsoa miten se vaikuttaa lainasi kustannuksiin.

Vaihe 1: Lisää nykyiset lainasi

Syötä tiedot nykyisistä lainoistasi.

Laina 1
100 € 100 000 €
1 kuukautta 120 kuukautta
1 % 50 %
Vaihe 2: Lisää uusi lainasi

Syötä tiedot uudesta lainastasi.

100 € 100 000 €
1 kuukautta 120 kuukautta
1 % 50 %

Yhdistelylainojen korkolaskuri laskee kulut

Jos olet harkinnut kalliiden lainojesi yhdistämistä, lainalaskuri yhdistelylainalle on oiva apu. Sen avulla voit laskea, kuinka paljon pystyt säästämään niin kuukausitasolla kuin kokonaisuudessaankin.

Laskurin käyttö on helppoa ja opastamme sinua siihen tällä sivulla.

Näin käytät yhdistelylainalaskuria:

  1. Kokoa nykyisten lainojesi summat, korot ja jäljellä olevat laina-ajat
  2. Syötä lainojesi tiedot laskuriin yksitellen
  3. Lisää uuden yhdistelylainan summa, korko ja laina-aika. Voit käyttää todellisia saamiasi lainatarjouksia tai kokeilla eri mahdollisuuksia.
  4. Laskuri näyttää, kuinka paljon voit säästää lainat yhdistämällä kyseisillä ehdoilla.
  5. Voit hakea yhdistelylainaa helposti LoanScouterin lainalistan kautta.

Lainalaskuri näyttää:

  • Kuinka paljon voit säästää
  • Kuukausittaiset lyhennyserät
  • Lainan kokonaishinnan

Vertaa lainakorkoja laskurilla

Kun vertailet lainoja lainalaskurin avulla, todellinen vuosikorko on yksi tärkeimmistä osatekijöistä, erityisesti pitkäaikaisten lainojen kohdalla. Todellinen vuosikorko ei kuitenkaan anna realistista kuvaa hyvin lyhytaikaisista, muutaman kuukauden kestoisista lainoista.

Todellinen vuosikorko esittää aina lainan vuotuiset kustannukset, joten mikäli laina on tarkoitus maksaa pois muutamassa kuukaudessa, ei todellinen vuosikorko vastaa lainan aiheuttamia kuluja. Korkotaso on tärkeä tekijä lainan pituudesta riippumatta, sillä suurin osa lainaamisen aiheuttamista kuluista aiheutuvat yleensä lainalle asetetusta korosta.

Mitä suuremman lainan nostat, sitä suuremmat ovat luonnollisesti myös korkokulut. Mikäli lainaat 50 000€ 4,9% korolla ja 6 vuoden maksuajalla maksat korkoja 7810€ kun lyhennät lainaa 72 maksuerässä. Tämä on yli 15% alkuperäisestä lainasummasta.

Jos taas esimerkiksi otat 10 000€ suuruisen, lyhytaikaisen 1 vuoden lainan jopa hieman suuremmalla 5,3% korolla, maksat korkoa 289,40€. Tämä on vain noin 8% alkuperäisestä lainasummasta, sillä maksoit lainan takaisin hyvin nopeasti.

Nämä ovat vain esimerkkejä ja käytännössä moniin lainoihin sisältyy avaus- ja tilinhoitomaksuja, jotka lisätään lainasummaan.

Lainalaskuri on siis nopea ja helppo tapa laskea lainan aiheuttamat kulut ja takaisinmaksun kuukausierät.

Lainalaskurimme tarkoituksena on tehdä lainan ottamisesta mahdollisimman läpinäkyvää, jotta sinä kuluttajan voit löytää parhaan mahdollisen lainan.

Lainalaskuri

Harkitse vaihtoehtoja, kun haet lainaa

Yleisin tapa hakea edullista lainaa on kääntyä oman pankkisi puoleen. Oma pankkisi tuntee taloustilanteesi ja pystyy tarjoamaan lainaa edullisella korolla, joskin lainalle on usein asetettava vakuus tai takaaja.

Taloudellisesta tilanteestasi riippuen tämä ei kuitenkaan aina ole edullisin vaihtoehto. Tällöin voit hakea lainaa netistä.

On siis järkevää hakea lainaa useammalta rahoittajalta ja vertailla tarjouksia lainalaskurin avulla. Mikäli saat paremman lainatarjouksen muualta, voit aina keskustella asiasta oman pankkisi kanssa, jos haluat keskittää raha-asiasi yhteen pankkiin.

Edullisimman yhdistelylainan etsiminen on vaivan arvoista, sillä voit säästää huomattavia summia lainakuluissa, lainanantajan ilmoittamat lainaehdot ovat usein joustavia, joten tiedät sinulle räätälöidyt lainaehdot vain täyttämällä tietosi ja lähettämällä lainahakemuksen.

Muista, että tämä ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit aina hyväksyä tai hylätä lainatarjouksen. Tarjouksesta tulee sitova vasta kun allekirjoitat sen fyysisesti tai sähköisesti.

Voit myös peruuttaa lainan 14 päivän kuluessa.

Andreas Linde
kirjoittanut
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
LoanScouter » Lainalaskuri yhdistelylainalle

Viimeisimmät uutiset